Esteu aquí

Jornada de Bones Pràctiques d'emprenedoria d'economia social, cooperativa i solidària

Jornada online per conèixer experiències d'èxit en el món de l'emprenedoria social, per aprendre un dels altres, amb format de participació oberta. Enguany, la jornada està dedicada a projectes creats i impulsats per joves emprenedors. En aquesta jornada Rubén Bagüés, de la cooperativa pratenca Heres Social, entrevistarà sis persones de cinc empreses diferents:

  • Magda Cebrián, CMO & Cofounder de Go Zero Waste - Startup d'impacte que desenvolupa productes i serveis per facilitar i acompanyar a persones, empreses i ajuntaments en el seu camí cap al residu zero.

  • Albert Marsà, Co-founder de MTK Space - cooperativa de Sant Feliu de Llobregat on han obert un estudi per enregistrar-hi projectes audiovisuals o culturals.

  • Cristina Gómez i Ane Cabello Ruiz, Co-founders de Jump the line - Dissenya processos de participació comunitària per transformar espais comuns, utilitzant l'art i l'esport com a eines principals.

  • Gloria Gubianas Blanes, CEO and Co-founder, de Hemper - Projecte que va més enllà de la sostenibilitat, replantejant registres i fórmules obsoletes per construir una alternativa autentica i actual. Regenerar és teixir noves connexions; és utilitzar fibres i teixits que tornen a la terra més del que demanen; és crear aliances basades en el respecte i l'equitat.

  • Diego Soliveres Rodríguez, CCO de Timpers - Empresa on l'objectiu és naturalitzar, visibilitzar i millorar les condicions laborals i socials de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la vida.

Activitats relacionades

Paraula simbòlica, amb Roger Canals

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 12/12/2023 de 19:00 a 20:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

Ideologia de gènere, amb Miguel Missé

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 09/01/2024 de 19:00 a 20:00 h
On: Cèntric Espai Cultural