Esteu aquí

Itinerari El Prat nocturn

Aquest any el Prat Nocturn torna com activitat prèvia a la Festa Major. Amb l’excepcionalitat del moment, es trasllada a l’Artesà i les diferents escenes tindran lloc en espais emblemàtics de l’edifici i el seu entorn. L’Artesà serà el marc on hi passaran “moltes coses” que tenen a veure amb la història del Prat.

 

Cal inscripció prèvia. Places limitades

L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada, només en línia, a partir del dimecres 15 de setembre a les 10h a través d'aquest enllaç . Les entrades es podran imprimir a casa o descarregar-les al mòbil, recomanem millor portar-les al mòbil. La reserva d’entrades està limitada a dues localitats per persona.

Per donar assistència a la reserva d’entrades posem a disposició el telèfon de contacte del Cèntric 934 792 968 en l’horari del centre. També podeu escriure a patrimonicultural@elprat.cat  i us deixem aquest enllaç on està tot detallat https://www.elprat.cat/sites/default/files/reserva_dentrades.pdf .

 

Recomanacions

L’activitat no està recomanada a menors de 12 anys i demanem que estigueu 20 minuts abans de l’acte. L’aforament està limitat i està dissenyat per respectar en tot moment les distàncies de seguretat. Demanem que s’atenguin les instruccions del personal.

La celebració de l’activitat està sotmesa a l’estat de les condicions sanitàries que marqui les autoritats competents.

 

Dies: dilluns 20, dimarts 21, dimecres 22 i dijous 23

Sessions:

Cada dia a les 20h i a les 21:30 h.

  • Accessible

  • Streaming

Activitats relacionades

Cine club: El silencio de otros

Tipus: Cinema
Quan: 20/10/2021 de 19:30 a 21:30 h
On: Cine Capri

Presentació de "El Prat y otros mundos" de Pedro...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 22/10/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural