Esteu aquí

Indisciplinats: Presentació Terra de Canvi

Terra de Canvi

El dijous 16 de desembre us convidem a la presentació de l'exposició resultant del procés "Terra de Canvi", el projecte de Margherita Isola guanyador de la modalitat "Art al Barri" de la beca Unzip 2021.

A la presentació es podrà veure el viver que han plantat, cuidat i decorat les dones participants al procés, així com els dibuixos que han fet de les seves plantes 'germanes'. També es repartirà la publicació final del projecte que és un herbari que recull les propietats medicinals d'aquestes plantes. Tot això al voltant d'una conversa i un tastet d'infusions per a la salut femenina.

‘Terra de canvi’ és un projecte interdisciplinari que barreja l’art tèxtil, les plantes medicinals i les pràctiques de cura. Des d’una mirada etnobotànica participativa, aquest projecte té com a objectiu principal compartir i col·lectivitzar sabers i pràctiques de resiliència per propiciar la sensibilitat amb el món vegetal i fomentar pràctiques comunitàries de salut i benestar, a través de la creació d'un viver de plantes medicinals i d'un herbari tèxtil. 

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

 

Propostes gratuïtes i de pagament

Algunes accions són gratuïtes (amb inscripció prèvia o sense) i altres són de pagament. Consulta el programa per dies on trobaràs tota la informació relacionada amb cada proposta!

 

Venda d'entrades i abonaments!

Venda d’entrades a partir de l’1 de desembre a les 17 h / Abonament Indisciplinats: no et perdis res i gaudeix del programa de tres dies amb la companyia de R. Marcos Mota, Sara Serrano o Iara Solano, persones reconegudes en l’àmbit de les arts i la cultura.

 

Podeu consultar el programa complet a elprat.cat/indiciplinats  

  • Accessible