Esteu aquí

Inauguració 45a Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat

expo artistes prat

Inauguració  de la 45à Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat, el dissabte 25 a les 12h, al Centre d'Art Torre Muntades.

Durant tots aquests anys, El Prat ha vist com multitud de veïnes i veïns mostren i comparteixen a la sala d’art del municipi les seves obres i processos artístics, fruit d’intensitats i compromisos diversos, amb maneres molt diferents d’entendre i de viure la pràctica artística però amb un interès comú en la creació visual i les expressions plàstiques.

Ara, quan sembla que a poc a poc els nostres carrers es tornen a omplir d’activitat i que de nou ens podem retrobar amb veïnes i companyes, és el moment de sortir a viure la cultura, a participar d’ella i a gaudir-la i construir-la en comunitat.

L’exposició es viu anualment com una celebració col·lectiva de les arts, una acció de participació i cultura popular, i s’ha transformat darrerament en una de les activitats amb més afluència d’una sala d’art que, al marge d’aquesta col·lectiva, s’ha orientat des de fa anys cap a un programa clarament compromès amb la creació d’avantguarda, l’art contemporani i les pràctiques artístiques més emergents.

Activitats relacionades

Ron da error

Tipus: Cinema
Quan: 22/10/2021
On: Cinema Capri

Presentació de "El Prat y otros mundos" de Pedro...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 22/10/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Ron da error

Tipus: Cinema
Quan: 23/10/2021
On: Cinema Capri