Aquesta proposta forma part del Pratijordi i us convida a participar en una gimcana literària al voltant de tota la ciutat!

En què consisteix?

Les famílies de l'AMPA Honorable Josep Tarradellas han posat tota la seva il·lusió i esforç en elaborar aquesta activita que consta de 23 proves a través de codis QR que  es poden visualitzar amb la càmera del mòbil i que us permetran trobar endevinalles, trencaclosques, preguntes sobre llibres, criptogrames, relacionades amb la literatura infantil i juvenil.

Com funciona?

Les proves no estan relacionades, pel que podeu fer totes o vàries segons preferiu. Estan situades a l'exterior de diferents escoles, centres cívics, biblioteca, comerços o altres equipaments culturals.

Cada cop que es resol una prova correctament s'aconsegueix una lletra que forma part del llibre d'una autora del Prat. Els nois i noies més agosarats/es  que resolguin tota la gimcana i completin el títol podran aconseguir el Carnet d'ajudants del Drac  i  guardar-se'l de record.

A sota teniu l'enllça del mapa amb totes les ubicacions dels codis QR,  volteu per trobar-los (si no us els trobeu podeu buscar els equipaments al cercador d'Internet).

Fins quan es pot participar?

L'activitat estarà disponible tot  el dia durant la setmana  del 19 al 25 d'abril per tal que sigui una activitat segura d'acord amb els protocols de salut.

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Circ en família a la plaça

Tipus: Circ
Quan: 07/06/2023 de 17:30 a 19:30 h
On: Plaça Sant Jordi

El Cine de Frida

Tipus: Proposta
Quan: 07/06/2023 de 17:30 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa