Esteu aquí

Gent de barri: Mapeig de dones del territori - #CicleEnFemení

En Femení Març 2021

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups amb vincle amb l'equipament ofereix, durant tot el mes de març, tot un seguint d'accions i propostes, dins el cicle En Femení.

Molt a prop nostre hi ha dones amb històries dignes d'explicar. Us proposem recollir-les i posar-les al mapa del projecte 'Gent de barri'. Si teniu propostes d'històries de veïnes que volgueu compartir, ens les podeu fer arribar o contactar amb el centre per explicar-nos-les i veure com les podem recollir al mapa 'Gent de Barri'. 

'Gent de Barri' va ser el projecte guanyador de la Beca UNZIP 2020 'Art al Barri' del col·lectiu El Catalejo, entre les diferents accions que es van fer hi havia una mapa virtual on es recollien diverses històries i imatges dels barris propers al centre cívic. Amb aquesta proposta volem ampliar aquestes històries, fent èmfasi en les històries de dones significatives del territori.

Enguany, la comissió organitzadora del cicle 'En Femení' està formada per: ASCA, AVV Sant Jordi-Ribera Baixa, Castellers del Prat, Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, Comunitat Musulmana del Prat, ETC Teatre, Grup de Dones Romi Sastipen i Puro Teatro.

Activitats relacionades

Estètica insostenible. Pintem carbasses

Tipus: Proposta
Quan: 28/09/2023 de 17:00 a 19:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades

Risoteràpia

Tipus: Proposta
Quan: 28/09/2023
On: Cooperativa Obrera de Vivendes (COV)