Esteu aquí

Festa de la Cervesa: Ljubliana & the Seawolf +La Banda Biruji + Sergi Shine + Meow [aka Dj Nu] + Dj Sayessol

Ljubliana & the Seawolf a La Capsa

Un any més arriba la Festa de la Cervesa al Parc Nou! Degustació de cerveses i propostes gastronòmiques de diferents restaurants i bars de la ciutat amb bona música!

La música de Ljubliana & the Seawolf és intensa i elèctrica. En la seva concepció de la música volen fugir de les fórmules i de l'estandardització de bona part de la música independent actual. Han passat tres anys d'ençà que van debutar amb el disc Re-Mi (2013), un treball que mostrava una banda un pèl diferent, ja que Ljubliana & the Seawolf eren inicialment un grup de música acústica sense amplificar que es caracteritzava per tocar al carrer. Amb el seu segon disc Vaine house (Autotraduït, 2017), mantenen l'essència lliure i imprevisible del grup.

La Banda Biruji recrea i t'interpreta en concert, donant-ho tot. Per estètica i actitud, es comporten com un grup de temes propis. Passen dels lluentons, disfresses i l'attrezzo colorista de l'escena de versions per a centrar-se en el que importa de veritat al públic: la música i el ball. Són músics joves i d'intuïció que saben com connectar immediatament enllaçant els grans temes del reggae, ska, rocksteady, mestissatge, rock i punk festiu.

I per tancar la festa 3 Dj's de la nostra ciutat donant-ho tot!

Activitats relacionades