Esteu aquí

Exposició: Mediums

Temes: Cultura
Categories: Unzip Arts Visuals
TIPUS: Exposició
Per a qui: Per a tots els públics
Mediums

El projecte "Mediums" és la proposta del col.lectiu DU-DA format per Clara Piazuelo, Belén Soto, Sonia G. Villar i Sarai Cumplido. Aquest projecte es desenvolupa dins la modalitat d’Art i Educació que lidera l'Escola d'Arts Visuals del Prat dins la Convocatòria /Unzip Arts Visuals 2020. Acompanyen el projecte els artistes Roc Dominguez, Marta Rossell i membres de l’escola.

"Mediums" és una exploració col·lectiva sobre l'invisible, una proposta d'aprenentatge i investigació al voltant de l'invisible i la màgia, entesa sota una perspectiva ecofeminista i política. Per a això ha comptat amb la col·laboració de cinc persones del Prat que han ajudat a connectar amb els seus respectius contextos i amb la màgia des de múltiples acostaments: herbologia, rituals, connexions amb l'invisible, comunicació amb animals no-humans i altres formes de vida, oracles , pràctiques de presència, tarot, runes, animisme, escolta profunda, alquímia... Tot això no com una forma més de consum mercantilista sinó com a pràctiques de resistència de la violència capitalista heteropatriarcal.

La formalització del projecte passa per la construcció d’un oracle, entre d’altres accions, que materialitza el treball i el procés de les trobades amb les mèdiums i que serveix com a dispositiu de contacte i mediació del projecte amb la ciutat.


 


 

  • Accessible

Activitats relacionades