Esteu aquí

Exposició La fàbrica i el cos

Projecció i exposició del projecte audiovisual-comunitari "La fàbrica i el cos", de l'artista audiovisual Núria Nia, on a través de la recol·lecció de testimonis, arxius i noves reflexions es pretén donar una mirada micro històrica al passat del Prat; concretament a partir dels anys 70, i fins al present, sense oblidar les promeses, els somnis i els possibles objectius que ens marquem per al futur.

El 17 de desembre es va presentar a la ciutat l'estat de la seva producció i investigació dins del marc de la Convofest, festa de presentació conjunta de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat.

Actualment la instal·lació col·lectiva del projecte es podrà visitar de manera presencial al Centre Cívic Palmira Domènech, passant prèviament per recepció per inscriure-s'hi. Estarà exposada fins al 31 de gener en horari d'atenció de centre: de 9 a 14 h i de 16 a 20 h. El projecte compta, també, amb una dimensió digital que permet la visita de manera virtual a través de la web https://lafabricaielcos.com/

Activitats relacionades

Te-rtúlia online

Tipus: Proposta
Quan: 15/04/2021
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Tarda en família: Enquadernació creativa

Tipus: Proposta
Quan: 15/04/2021 de 17:30 a 18:30 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech