Esteu aquí

Exposició “Homenaje al pueblo andaluz"

En aquesta exposició us volem convidar a contemplar el treball realitzat per l’artista local Antonio Benítez, on es recreen diferents edificis i escenes tradicionals del camp andalús del segle XX. Algunes d’aquestes maquetes són representacions fidedignes d’estructures reals, algunes d’elles molt conegudes, i d’altres són una recreació del tipus de construcció tradicional de la zona.

L’alt detall que podreu observar en aquestes maquetes son fruït de la memòria del artista, ja que les recreacions han estat realitzades només tenint en compte els records d’una sola observació.

El elements que podeu observar son el resultats d’anys de treball pacient per a construir una col·lecció única, on des de, amb un sol cop de vista, pot servir per evocar els orígens de molts dels ciutadans del nostre poble vinguts d’aquesta regió d’Espanya.

Relacionat amb la exposició que us presentem, el dia 28 de febrer, coincidint amb el dia d’Andalusia, us volem convidar al taller familiar de construcció de maquetes que es realitzarà paral·lelament. En aquesta activitat, grans i petits podran gaudir d’una tarda de muntatge. Posteriorment al taller, l’artista farà una petita recepció i explicació de la seva obra a tots aquells que estigueu interessats a aprendre una mica més d’aquest art.

  • Accessible

Activitats relacionades