Esteu aquí

Exposició "Estética insostenible" de Marien Moreno

Mostra del procés de treball del projecte de Marién Moreno seleccionat a la modalitat de Fotografia i Societat de la convocatòria de projectes artístics /Unzip 2023.

Durant els darrers mesos, l’objectiu del projecte ha sigut fer reflexionar sobre les implicacions que té el sistema alimentari actual, utilitzant la fotografia com a eina d’expressió i canal de comunicació.

A partir de la pregunta: Què hi ha darrera d’una peça de fruita? Estètica insostenible, a través d'un seguit de tallers treballats amb diferents col·lectius de la nostra ciutat, ha plantejat un procés comunitari entorn a l'estètica que afecta als productes alimentaris i, també, a nosaltres mateixes.

En aquesta mostra, en format d'exposició col·lectiva, podreu veure els treballs de l'artista i de les persones participants.

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 19 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

Podeu consultar el programa complet a elprat.cat/indiciplinats  

  • Accessible

Activitats relacionades