Esteu aquí

Estrena: Los Desheredados de Laura Ferrés

Temes: Cultura
Categories: Patrimoni cultural
TIPUS: Cinema
Per a qui: Per a tots els públics
Los Desheredados

Estrena del curtmetratge Los Desheredados, de la pratenca Laura Ferrés, guanyadora dels premis Gaudí i Goya al millor curtmetratge. Entre l'equip, destaca  un altre pratenc: David Tejedor, director de producció. 

També ha rebut altres premis com el  Leica Cine Discovery, de la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes. També va ser nominat a la darrera edició dels Premis de Cinema Europeu. 

Entre el documental i la ficció 

El mateix pare de la protagonista, Pere Ferrés, és el protagonista d’aquest curtmetratge de 18 minuts de durada.  Amb 53 anys, el protagonista està a càrrec d’una empresa d’autocars, amb problemes econòmics a causa de la crisi. Això el porta a buscar d’altres fonts d’ingressos i a viure nombroses dificultats, sempre lluitant per preservar la seva dignitat. La família, doncs, es troba en l’epicentre d’aquesta història, on també apareix l’àvia de la directora. 

La directora, Laura Ferrés 

Laura Ferrés (El Prat de Llobregat, 1989) és llicenciada en direcció cinematogràfica a l’ESCAC. Los desheredados és el seu segon treball, després de Perro flaco, el seu projecte final de carrera, un curtmetratge de ficció que també va ser seleccionat per 60 certàmens de cinema d’arreu del món. Entre ells, cal destacar la Setmana Internacional de Cine de Valladolid de 2014 i el Montreal World Film Festival 2015 (Canadà).

Fitxa tècnica

Any: 2017
Idioma: català-castellà
Durada: 18 minuts
Direcció: Laura Ferrés
Direcció de producció: David Tejedor
Producció executiva: Valérie Delpierre, Laura Farrés

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri