Esteu aquí

Espectacle familiar participatiu: Un món de cartró

Un món de cartró

Un espai ple de caixes de cartró i un conte obriran les portes a un nou món per menuts i grans. La companyia CreaMoviment anirà desgranant el conte a través de jocs, cançons originals, propostes de moviment i altres músiques. A mesura que avança la trama, l’espai es va transformant, construint i deconstruint, les caixes de cartró són els instruments, el vestuari, l'attrezzo i l'escenografia de l'espectacle.


La proposta es resol cada vegada de forma única i irrepetible. Tothom improvisa i proposa, entra i surt; tot en UN MÓN DE CARTRÓ on es pot veure i sentir la nit de lluna nova, el foc, la sorra, el moviment i els sons dels animals, torres gegants que s'alcen, aranyes de potes infinites, cases amb tantes portes i finestres com ulls hi caben...


La narració del conte esdevindrà l’eix central i articulador de l’espectacle. La història, creativa i propera als infants, farà que aquests s’hi impliquin des del primer moment tot posant-se en la pell dels protagonistes del conte que busquen cinc ingredients per aconseguir un desig comú: que plogui en el desert!


Cal saber que dins l’espai on es realitza l’espectacle, s’ofereix un espai per a observar sense necessitat de fer. Observar també és participar!

Edat recomanada de 3 a 8 anys. Germans benvinguts.

Intèrprets: Cristina Martí, Helena Cabo i Toni Vinyals.

  • Accessible

Activitats relacionades