Esteu aquí

Espectacle familiar: Contes del món amb les germanes Baldufa

Temes: Cultura
Categories: Centre Cívic Jardins de la Pau
TIPUS: Teatre
Per a qui: Familiar
Contes del món amb les germanes Baldufa

Recomanat per infants entre 3 i 10 anys

Teatre i titelles per viure una aventura trepidant sobre els rails de la fantasia! A càrrec de la companyia Tanaka Teatre

Les germanes Baldufa viatgen en un tren mític de llarg recorregut: el Transsiberià. Com que no estan gaire acostumades a les baixes temperatures de l'estepa russa s’expliquen contes per fer passar el fred. Amb els souvenirs que porten a les seves maletes, i amb música, colors, olors, cançons i moltes sorpreses, recorden tres històries tradicionals que han viscut en diferents racons del planeta.

Amb molt d’humor i la participació de petits i grans esbrinaran el missatge que s’amaga darrere cada conte fins arribar a la seva destinació.

Tots els espectacles de Tanaka Teatre estan inspirats en contes tradicionals d’arreu del món. Cada conte és representat tant per titelles (de guant, de tija, d’espuma), com per caracteritzacions diverses, on s’hi combinen vestuari i màscares. Tot això és acompanyat per música, balls, cançons, colors...que transportaran els nens i nenes, i també els adults, als diferents països, escenaris de les narracions. Tanaka Teatre sent el teatre com una eina de comunicació social, d’aprenentatge i, per descomptat, de diversió.

Tanaka Teatre sorgeix el 2007 de la inquietud de dues actrius amb una àmplia experiència en el món infantil, tant en el camp teatral com educatiu. En tots els seus espectacles, la comèdia i els valors pedagògics s’entrellacen en un còctel que aconsegueix agradar a tots els públics.

  • Accessible

Activitats relacionades

Karaoke

Tipus: Proposta
Quan: 22/05/2022 de 17:00 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Passejada a la depuradora del Prat

Tipus: Proposta
Quan: 24/05/2022 de 9:00 a 13:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau