Esteu aquí

Ens separem! I ara, què?

Quan una parella amb fills decideix separar-se desapareix la dimensió conjugal de l’estructura de la família, però el lligam parental és per a tota la vida. Després de la separació, les maneres d’organitzar-se són múltiples i, malgrat no n’hi hagi una de millor o pitjor, cada família haurà de trobar la fórmula més adequada perquè tots els membres i sobretot els fills, s’acomodin bé a la nova organització.

Partint de la ferma creença que de vegades el més saludable per a una família és la separació, en aquest taller volem abordar les possibles conseqüències negatives que les separacions, quan no són del tot ben gestionades pels adults, poden arribar a ocasionar en els fills/es. L’objectiu serà posar-nos a la pell dels fills/es per després veure com des d’una bona gestió parental podem prevenir l’aparició d’aquestes conseqüències negatives.

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l'enllaç amb antelació a les persones inscrites. Les places són limitades, cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.

Amb Alba Herrera i Carla Santesmases, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF

Activitats relacionades

Crea i gestiona la teva identitat digital

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 09/12/2021 de 18:30 a 20:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

Tintablava. El moviment LGTBI a Catalunya

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 14/12/2021 - 19:15 h
On: Cèntric Espai Cultural

Influencers: els nous referents dels adolescents a les...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: Del 15/12/2021 al 15/12/2021
On: Virtual a través de ZOOM