Esteu aquí

Enric Montefusco + David&Claudia Dj's

Enric Montefusco a La Capsa

Fidel a la seva concepció catàrtica del rock però més autor que mai, Enric Montefusco dóna un pas endavant tant en el que és musical com en el que és literari. En paral·lel a la seva iniciació en la direcció escènica amb una obra, Tata Mala, que es va estrenar a l'últim GREC (Barcelona), Enric Montefusco ha creat, gravat i produït onze cançons que sense abdicar de la intensitat característica que va caracteritzar Standstill, es projecten cap a territoris poc o gens trepitjats a la nostra música popular. Després de Standstill, Enric Montefusco comença oficialment la seva carrera en solitari amb un debut, Meridiana, publicat a través del seu propi segell, Buena Suerte, en CD, doble vinil i àlbum digital.

Meridiana redefineix així el seu so amb audàcia a partir d'ecos diversos: la chanson francesa, el folklore mediterrani, els palmells flamencs, el coqueteig amb el ritual percussiu de l'aclaparadora Adiós i, en definitiva, l'assumpció de les arrels pròpies que culmina a El riu de l'oblit, el primer tema en català de la seva trajectòria.

I és precisament en aquesta tornada cap a l'origen on trobem la clau conceptual d'un disc que, més enllà de la narració biogràfica, és un retrat cultural i social.

Enric Montefusco: veu i guitarra
Pere Jou: teclats i acordió
Aleix Puig: violí
Ramon Rabinad: bateria i percussió

I tanquem la nit amb una sessió d'indie nacional amb David&Claudia Dj's

 

  • Accessible

Activitats relacionades