Esteu aquí

"Els tres aniversaris", de Rebekka Kricheldorf

Els tres aniversaris

L’Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però l’Irina s’avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats.

L’herència que van deixar els seus pares va ser malgastada fa temps i la casa familiar està molt deteriorada.

Rebekka Kricheldorf posa en escena tres aniversari successius d’Irina, una de les protagonistes. En cadascun d’aquests, la incomunicació, el tedi, el pessimisme i la crueltat es fan presents a la vida dels personatges.

Els quatre germans de l'obra transiten una realitat que, malgrat el pas dels anys, resulta sempre la mateixa, monòtona i que els enfronta cara a cara amb les seves misèries, amb el seus fracassos personals, però paradoxalment també amb les seves pors a afrontar algun canvi.

Llegir teatre alemany de qualsevol època és un plaer. Els tres aniversaris actualitza temes sempre vigents i s’inscriu en la tradició de grans autors com Johann Goethe,Gerhart Hauptmann, Georg Kaiser o Bertolt Brecht.

A causa d'una incidència mèdica el repartiment s'ha vist alterat.

Fitxa artística:

Traducció: Joan Negrié. Revisió: Montse Sardà

Direcció: Jordi Prat i Coll. Ajudant de direcció: Montse Tixé

Interpretació: Anna alarcón, Miranda Gas, Màrcia Cisteró, Rosa Boladeras, Joan Negrié i Albert Triola

Escenografia: Enric planas. Disseny de Vestuari: Miriam Compte. Disseny de Llums: David Bofarull. Disseny de So: Guillem Rodríguez i Joan Solé martí. Disseny gràfic: Jordi Egea

És una producció de la Sala Trono en coproducció amb La Villarroel, Teatres de Tarragona, teatre Bartrina de Reus i teatres de Valls i la col·laboració del Teatre de Salt

Durada de l'obra: 2 hores sense entreacte

  • Accessible