Esteu aquí

"Els Clàssics al Modern", amb el Teatre Kaddish

Els clàssics al Modern

Per què han arribat fins als nostres dies les grans obres d'art? Ha estat per la protecció que li han ofert les parets dels museus? O són aquestes institucions uns mausoleus on descansen en pau, les grans peces que van impactar a la societat anys enrere? Encara ens interpelen? Encara parlen de nosaltres? Encara ens commouen?

Una crítica d'art en busca de la resposta definitiva, un cor grec desubicat, un lavabo convertit en una peça de museu, un poeta català en una discoteca, un bosc animat, la recepta nacional per exel·lència, Goya, Picasso, Francis Bacon, Sòcrates, Santa Teresa de Jesús. Una llista de clàssics que ha perdurat fins als nostres dies i que conformen l'exposició que avui inaugurem.

Els clàssics al Modern és un joc. Un viatge en clau d'humor que utilitza codis contemporanis per preguntar-se si l'art encara serveix d'alguna cosa. Si en l'època postmoderna del sampler, de l'apropiació cultural i de la irreverència, encara podem salvar les obres que van servir-nos com a catarsi de les grans barbaritats que hem comès com a espècie.

En l'època de l'entreteniment i de la mercantilització global, l'art és un negoci? És una estafa? O és l'única cosa que ha valgut la pena de l'ésser humà?

Fitxa artística:

Una creació de Guillem Gefaell i Albert Pérez Hidalgo

Amb: Lidia Fortuny, Javier Ramos, Irene García, Ana Luengo, Miquel Terré, Pedro Olivares, Jose Segurado i Mercè Meroño

Disseny de llums: Sergi Torrecilla. Disseny de vídeo: Dani Miracle

Una producció del teatre Kadish

  • Accessible

Activitats relacionades

Risoteràpia

Tipus: Proposta
Quan: 04/10/2022
On: Cooperativa Obrera de Vivendes (COV)

L'expert/a a prop

Tipus: Proposta
Quan: 04/10/2022 - 19:30 h
On: Cooperativa Obrera de Vivendes (COV)