Esteu aquí

El sexe que volem les dones

Temes: Persones
Categories: Dones
TIPUS: Conferència Xerrada
Per a qui: Adult

Carme Sánchez és sexòloga i en el seu llibre “El sexe que volem les dones”, recull l'experiència de vint anys de consulta. A les seves pàgines desenvolupa un concepte clau; el sexe és un joc, el joc dels adults. En el seu llibre planteja la sexualitat com un descobriment personal i de coneixement, compartit o no. És important saber què vols, i com ho vols, ja sigui tot sol o en companyia, tinguis l'edat que tinguis i sigui el que sigui la teva orientació sexual, aquesta és la premissa bàsica.

En el marc acollidor de Cases d'en Puig plantegem una trobada amb el periodista Siscu Baiges que presentarà l'acte i dues amables lectores que comentaran les seves impressions i plantejaran els seus dubtes o no, sobre la lectura del llibre.

Carme Sánchez Martín és Psicòloga Clínica i Sexòloga, codirectora de l’ Institut de Sexologia de Barcelona i vocal de l’Associació Dones en Xarxa. Sòcia fundadora de l’ institut de Sexologia de Barcelona, exerceix com terapeuta i assessora d'empreses com Durex. Col·labora en diferents mitjans de comunicació: Catalunya Ràdio; BTV, RNE, TV3... I escriu de manera regular articles sobre sexualitat en la revista Objectiu Benestar i altres mitjans.

Siscu Baiges és periodista i autor del llibre “Banca Catalana: Més que un Banc, més que una crisi (1985)”. En l'actualitat és vicepresident de l'ONG Solidaritat i Comunicació (SICOM), col·laborador de Catalunya Plural- El Diari, El Triangle, El Periódico de Catalunya a més de professor en la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzat en política internacional i cooperació al desenvolupament ha rebut diversos premis per la seva trajectòria solidària, especialment pel seu treball al programa de radi Tots x Tots de Com Radio.

Organitzen l'acte; Associació Lletra Violeta i Club Cortum

Activitats relacionades

Píndoles digitals: Trucs avançats de Word

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 03/04/2020 de 18:00 a 20:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

Activitat Cancel·lada

Sessió informativa Punt de partida per emprendre

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 07/04/2020
On: Centre de Promoció Econòmica

Activitat Cancel·lada

Sessió informativa Punt de partida per emprendre

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 14/04/2020
On: Centre de Promoció Econòmica

Activitat Cancel·lada