Esteu aquí

El paper de la societat en moments de dificultat col·lectiva

Xerrada online per conèixer la resposta de la societat en moments de dificultat col·lectiva, com ara ha estat la pandèmia del COVID.

L'objectiu de la taula és mostrar la realitat de situacions de desigualtats i discriminacions que s'han viscut i s'estan vivint durant aquesta pandèmia, posant l'accent en les injustícies socials referents a les persones immigrades i refugiades, vulnerant els seus drets. 
Un cop contextualitzada la situació, la idea és exposar bones pràctiques en mediació i resolució de conflictes, bon veinatge, accions de la xarxa veïnal més informal i moviments que ens ajudin a reflexionar sobre el paper de la societat en moments de dificultat col•lectiva, construint una societat amb criteris socials més justos i solidaris que, des de la consciència i l'actitud reivindicativa, es posi en marxa per lluitar contra les desigualtats i les injustícies.

Denunciar les situacions de desigualtat i fer visibles aquelles accions de serveis, persones i col•lectius que han treballat per millorar les situacions de les persones més vulnerables, promovent la resolució de conflictes i la cultura de la pau.
Inscripcions trucant al 93 3793631 o a través d'aquest enllaç

 

Activitats relacionades

Webinar de la defensora del dret a la pau, Luz Marina...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 07/10/2021 de 9:00 a 10:00 h
On: Activitat virtual

Webinar de la defensora dels pobles indígenes, la Mare...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 13/10/2021 de 18:00 a 19:00 h
On: Activitat virtual

Inauguració Jornades Del Prat al Món, amb la projecció...

Tipus: Cinema
Quan: 13/10/2021 - 19:30 h
On: Cine Capri