Esteu aquí

El Descompositor: La Nova Cançó amb Gemma Humet

El Descompositor:

La cantautora Gemma Humet, té una herència molt concreta en el que va ser el fenomen de la Nova Cançó. A dia d’avui, la cançó d’autor és un gènere que intenta fer-se un lloc en un moment on moltes noves músiques afloren. Si hi afegim que no ets un cantautor, sinó una cantautora, la cosa es complica una bastant més ja la música és també un món molt masculinitzat, on costa molt que les propostes femenines tinguin les mateixes oportunitats. Gemma Humet ens farà una repassada a les grans figures de la Nova Cançó des de la seva òptica personal i la seva realitat com a cantautora.

El descompositor en concert: Gemma Humet i Estel Solé presenten Al cau de les paraules. 
Dimecres 24 d'abril a les 19h a l'Auditori del Cèntric Espai Cultural

El Descompositor és un club d’escolta i descoberta de músiques de forma compartida, un espai de trobada amb un convidat que, a partir d’un tema o d’un estil musical concret anirà filant un seguit de cançons i ens ajudarà a ubicar-les en el temps, en l’espai, en les ideologies que amaguen…

Aquest cicle realitzat de forma conjunta amb La Capsa, l’Escola Municipal d'Arts en Viu i el Cèntric, vol ser un punt de reunió de tots aquells curiosos amants de la música que desitgin descobrir noves músiques o aprofundir en els seus estils preferits. 

 

Activitats relacionades