Esteu aquí

El Cor Safari + Sittar Green. Presenta el projecte Txarango

El Cor Safari en la seva gira per Espanya ens transmetrà la seva alegria, dons i il·lusió amb l'objectiu de recaptar fons amb els quals poder millorar les seves condicions de vida per tenir un futur millor. No te'ls perdis!
El dia 5 de desembre, van actuar davant de milers de persones al concert de fi de gira d'Alejandro Sanz a Madrid.

A Entebbe, Uganda, hi ha una escola / orfenat de 207 nens i nenes, que a més formen també un cor meravellós. A aquesta quitxalla li agrada cantar, ballar, jugar a futbol, ​​i riure. Es diferencien d'altres infants només pel seu context històric i gràfic, són diferents només per les circumstàncies.

Mama Deborah, està convençuda que la música sana l'ànima, i que les ferides emocionals de l'abandonament, els abusos, l'explotació o la violència, són menys si es deixa al cor cantar. També ho pensem nosaltres i d'aquesta convicció neix aquest projecte, música per apropar mons.

En el seu concert al Prat, podrem gaudir amb la trobada amb aquests infants d'Uganda que fan escala a El Prat de Llobregat. Cal omplir la parròquia de St Pere i St Pau i ajudar a Mama Deborah i l'equip de Nzuri Daima a seguir amb aquest necessari i preciós projecte, que aconsegueixen transmetre un missatge de pau, unió i germanor, real, més enllà de races o creences.

El caràcter benèfic de la funció suma el segell humà a la vetllada, perquè es busca recaptar fons per millorar les condicions de vida d'aquest orfenat ugandès del qual emana tanta aposta per la vida.

  • Accessible

Activitats relacionades

Fòrum dels Drets Humans Ciutats Defensores

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: Del 04/10/2022 - 9:30 h al 04/10/2022 - 13:15 h
On: Cèntric Espai Cultural

Ciutats Defensores dels Drets Humans: Xerrada amb...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: Del 04/10/2022 - 19:00 h al 04/10/2022 - 20:30 h
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania. Edifici annex.

Mercadet Setmanal de Sant Cosme

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 06/10/2022 - 9:00 h al 06/10/2022 - 14:00 h
On: Ronda del Sud