Esteu aquí

El cine de Frida: Chocolat

cineforum

Com cada primer dimecres de mes, l'Associació Dones Progressistes Frida Kahlo organitza, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, un cine fòrum per reflexionar i intercanviar experiències i opinions a partir dels temes que es tracten a les pel·lícules que es projecten, en aquesta ocasió "Chocolat". 

Chocolat és una pel·lícula de l'any 2000 dirigida per Lasse Hallström i protagonitzada per Juliette Binoche. La història succeeix a Lansquenet, un petit poble al cor de França on la vida s'escola, tranquil·la i immutable des de fa segles. L'arribada d'una misteriosa dona jove, Vianne Rocher, i de la seva filla Anouk, juntament amb la seva confiteria, ho canviarà tot.

Durant el film observarem tres grans eixos que transcorren en paral·lel. El primer és l'acceptació de la diferència; el segon, l'empoderament femení; i el tercer són els conflictes derivats de la repressió del desig i de com es perpetua mitjançant convencions al voltant de la virtut.

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, les entitats vinculades el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i altres col·lectius de la ciutat ofereixen una programació especial. Durant tot un mes obren portes dels seus tallers -on la majoria, si no la totalitat de participants, són dones-, adapten les seves activitats habituals a temàtiques de gènere i ofereixen noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn a les dones. Aquesta és una de les activitats proposades, no hi falteu! 

  • Accessible

Activitats relacionades

Taller familiar de fanalets xinesos

Tipus: Proposta
Quan: 26/01/2022 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Tardes joves al Ribera

Tipus: Proposta
Quan: 27/01/2022 de 17:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa