Esteu aquí

Diumenges de visita guiada al CRAM

El CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) apropa la seva tasca de conservació i sensibilització del medi marí, a través de les visites guiades que organitza els caps de setmana. L’activitat principal de la Fundació CRAM és el rescat d’espècies marines en perill d’extinció, la seva recuperació i la seva reintroducció al seu hàbitat.  Acompanyats d’un educador, els participants podran visitar les instal·lacions, les exposicions que hi ha al centre i conèixer els pacients que hi reben tractament. 

El primer diumenge de cada mes, a les 10h, es reserven 10 places per a persones empadronades al Prat per fer una visita guiada al CRAM.

Els ciutadans i ciutadanes del Prat que s’acullin a la gratuïtat del conveni hauran de presentar a la recepció del CRAM el seu DNI conforme estan empadronats al Prat. En cas de no presentar el DNI, s’haurà d’abonar el preu de l’entrada.

INSCRIPCIONS DIRECTAMENT AL CRAM: reserves@aulacram.com (cal fer la inscripció com a molt tard 3 dies abans de la data de l’activitat)

 

Activitats relacionades

4a edició de l’Acció Platges Met

Tipus: Proposta
Quan: Del 24/10/2021 al 24/10/2021
On: La platja del Prat

Jugateca: jocs de taula

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 24/10/2021 - 12:00 h
On: parc del Riu

Jugateca: Plantem a l'hort

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 24/10/2021 - 12:00 h
On: parc Nou