Esteu aquí

Diumenges de visita guiada al CRAM

El CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) apropa la seva tasca de conservació i sensibilització del medi marí, a través de les visites guiades que organitza els caps de setmana. L’activitat principal de la Fundació CRAM és el rescat d’espècies marines en perill d’extinció, la seva recuperació i la seva reintroducció al seu hàbitat.  Acompanyats d’un educador, els participants podran visitar les instal·lacions, les exposicions que hi ha al centre i conèixer els pacients que hi reben tractament. 

El primer diumenge de cada mes, a les 10h, es reserven 10 places per a persones empadronades al Prat per fer una visita guiada al CRAM.

Els ciutadans i ciutadanes del Prat que s’acullin a la gratuïtat del conveni hauran de presentar a la recepció del CRAM el seu DNI conforme estan empadronats al Prat. En cas de no presentar el DNI, s’haurà d’abonar el preu de l’entrada.

INSCRIPCIONS DIRECTAMENT AL CRAM: reserves@aulacram.com (cal fer la inscripció com a molt tard 3 dies abans de la data de l’activitat)

 

Activitats relacionades

Minut de silenci en record de les víctimes de la COVID...

Tipus: Proposta
Quan: 27/05/2020 - 12:00 h
On: Cada persona allà on es trobi

Taller virtual couching lúdic

Tipus: Proposta
Quan: 28/05/2020 de 18:00 a 19:00 h
On: On line plataforma Jitsi