Esteu aquí

Dijous Gras. Concurs de truites d'adults al Mercat Municipal

Concurs de Truites de Dijous Gras, per segon any, al Mercat Municipal de la Pl. de la Vila . Esteu atents, si voleu participar o si voleu tastar truites!

A partir de les 10.00 h i fins a les 12h es podrà participar presentant una truita al gust del "cuiner". La inscripció i la presentació de truites es farà el mateix dia al Mercat de la Pl. de la Vila. Important! Cal presentar les truites en plats de plàstic o cartró (d'un sol ús). Tan sols pel fet de participar, us endureu mitja dotzena d'ous!

A partir de les 12 hores el Jurat Oficial valorarà la presentació i el bon gust, sigui dolç o salat, de les truites presentades al concurs. Un cop valorades pel jurat, gran degustació popular de les truites!. Aquest any com a novetat, sorteig d'un val de 50 € per comprar al Mercat Municipal entre tots els participants, en acabar l'activitat.

Els noms dels guanyadors i el lliurament de premis es farà a partir de les 19:30 hores als Jardins de la Pau. 

Premis

Categoria adults

  • Gran Premi del Mercat Municipal: Val de 100 € per comprar al Mercat Municipal de la Pl. de la Vila.
  • 1 Premi Ribera Baixa: Val per assistir a un curs o taller de cuina al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, durant l'oferta formativa del 2019. 
  • Premi especial El Prat, degusta'l: Dinar o sopar "Menu Gastronòmic" per a dues persones al "Celler All i Oli" C/ Ferran Puig 36, El Prat de Llobregat.

 

Activitats relacionades

A todo tren 2: Sí, les ha pasado otra vez

Tipus: Cinema
Quan: 06/12/2022
On: Cinema Capri

A todo tren 2: Sí, les ha pasado otra vez

Tipus: Cinema
Quan: 08/12/2022
On: Cinema Capri

Historias para no contar

Tipus: Cinema
Quan: 10/12/2022
On: Cinema Capri