Esteu aquí

Dijous Gras. Concurs de truites

concurs_truites

A partir de les 16.30 h, inscripció i presentació de truites. Cal presentar les truites en plats de plàstic o cartró (d'un sol ús).

A les 18.30 h, tast i valoració per part del Jurat. Es valorarà la presentació i el bon gust, sigui dolç o salat. Enguany, el Jurat Oficial del Concurs de Truites està constituït per Manuel Torres (representant de la Granja Avícola Torres), Isabel Anguera (representant del Mercat Municipal) i Virgi Contero (del restaurant Rustic&Co).

Un cop valorades pel jurat, gran degustació popular de les truites!

Finalment, a les 19.30 h es realitzarà el lliurament de premis.

Premis

Categoria adults

  • Gran Premi del Mercat Municipal: Paella d’Honor i un val de 100 € per comprar al Mercat Municipal de la pl. de la Vila
  • 2 Premis Ribera Baixa: Paella d'Honor i val per assistir a un curs o taller de cuina al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa 
  • Premi especial El Prat, degusta'l: Paella d'Honor i un dinar o sopar per a dues persones al restaurant Rustic&Co (c. Castilla, 33)

Categoria infantil

Els més petits també esteu convidats a participar-hi. Us podeu presentar individualment o en grup. Hi haurà premis sorpresa per a tots i totes les participants!

  • Accessible

Activitats relacionades

25è XXV Aplec de la tartana

Tipus: Festa popular
Quan: 17/10/2021
On: Granja de la Ricarda

Madres paralelas

Tipus: Cinema
Quan: 17/10/2021
On: Cinema Capri

Maixabel

Tipus: Cinema
Quan: 17/10/2021
On: Cinema Capri