Esteu aquí

Diàlegs masculins, amb Víctor Sánchez i Justo Fernández

Temes: Persones
Categories: Dones, Gent Gran, LGBTI
TIPUS: Conferència Xerrada
Per a qui: Adult, Dones

Diàleg amb Víctor Sánchez i Justo Fernández sobre l'experiència vital de ser homes, de com se'ns ha ensenyat a ser-ho a través d'una socialització androcèntrica.

Aquests autors, estan fent una estada a Barcelona amb la seva proposta, a través de la intimidat autobiogràfica, expliquen experiències i reflexions personals tractant temes com la misogínia, masclisme, amor romàntic, patriarcat... i com ha estat el seu procés personal de deconstrucció i presa de consciència.

Desprès de "Diálogos Masculinos. La masculinidad tarada" (Ed. Quatre Fulles, 2017) i a punt de la publicació del segon llibre. Aquests divulgadors consideren els seus escrits com unes eines per a la sensibilització i conscienciació dels homes respecte al model de masculinitat que hem desenvolupat al llarg de la vida.

En aquesta xerrada oberta es proposa entendre com la societat ha anat construint la identitat masculina i quins aspectes de la mateixa sentim que hauríem de canviar o transformar totalment. Aquesta tasca es du a terme dins d'un entorn de confiança i de seguretat. Am l'objectiu de lluitar contra el masclisme implícit, a través de reflexions dirigides al desenvolupament de masculinitats i paternitats conscients i respectuoses, enfocades envers una vessant emocional i personal amb el valor afegit d'anar dirigit a un públic mixt.

  • Accessible

Activitats relacionades

La banda sonora de la teva vida

Tipus: Música
Quan: 05/04/2020 de 17:00 a 19:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Activitat Cancel·lada

Ball amb Dúo Mediterràneo

Tipus: Ball
Quan: 05/04/2020 de 17:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Activitat Cancel·lada

Sessió informativa Punt de partida per emprendre

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 07/04/2020
On: Centre de Promoció Econòmica

Activitat Cancel·lada