Esteu aquí

De veritat, a classe en té tothom?

Aquesta activitat és oberta a tota la ciutadania. ENTRADA LLIURE

Quan les pantalles entren a les vides dels nostres fills i filles, tot són preguntes: a quina edat li compro un mòbil? Quanta estona és normal que passi amb els e‐jocs? Hi ha tants riscos com diuen? Per què s'han convertit en una font de conflicte?

DESCRIPCIÓ Adreçat a mares, pares i altres referents adults (amb fills o filles menors d'edat o majors a càrrec seu) es plantegen i treballen situacions quotidianes de casa relacionades amb el mòbil, l'ordinador, les e‐xarxes o els e‐jocs. S'exposen els usos, els mals usos i/o usos problemàtics de les pantalles i les aplicacions 2.0, i es tracten els riscos associats a aquestes eines.

Es reflexiona conjuntament sobre pautes educatives i límits, així com sobre algunes propostes. 

METODOLOGIA Xerrada‐taller, de format participatiu i experiencial; a partir de l'explicació d'algunes informacions i premisses clau en el tema de les "Pantalles" proporcionades per la tallerista, es promou una reflexió col∙lectiva guiada, a partir de pràctiques i situacions quotidianes. 

OBJECTIUS

Promoure l'ús racional i no problemàtic de les "pantalles".

- Prevenir conductes de risc en els infants i adolescents en relació a les "pantalles".

A partir de la crítica i l'autocrítica, oferir a mares, pares i altres referents familiars, reflexions i pautes per a una educació que cerqui el benestar familiar i personal dels      membres evitant les problemàtiques associades a les TIC: manca de comunicació, reducció del temps a compartir, aïllament, despesa econòmica massa elevada, etc.

 

Activitats relacionades

Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell. Taula...

Tipus: Proposta
Quan: 05/07/2020 de 10:00 a 14:00 h
On: Platja de Can Camins al costat del mòdul del Servei de Salvament i Socorrisme de la Platja del Prat de Llobregat

Activitat Cancel·lada

Tarda de Festa del Dia Mundial de la Salut Mamària i...

Tipus: Proposta
Quan: 17/10/2020 de 17:30 a 20:00 h
On: Plaça Catalunya