Esteu aquí

Curs d'autodefensa feminista

Llibre Karin Konkle

En aquest taller s'abordaran algunes de les tècniques més bàsiques, fonamentals i senzilles per a defensar-se física i psicològicament de les agressions, vexacions i abusos sexuals contra les dones. En concret, es treballarà com mantenir la calma en situacions d'agressió, la consciència de l'espai en el lloc on es produeix l'atac i com utilitzar la postura, la veu, etc. 

Karin Konkle (Estats Units, 1969) és llicenciada en Estudis de Gènere (Women 's Studies) per la Universitat de Columbia (Nova York) i en Medicina Tradicional Xinesa per l'Escola Superior de MTX (Barcelona), a més d'estar formada en teràpia de polaritat (Associació Espanyola de Teràpia de Polaritat). És 3er Dan d'Aikido de la Ki No Kenkyukai International Association (Doshu Yoshigasaki) i professora d'autodefensa per a dones; porta més de 20 anys practicant arts marcials (sobretot aikido i tai-txi) i més de 10 anys practicant meditació.

Inscripcions es poden fer a través de online.elprat.cat, o enviant un correu electrònic a dones@elprat.cat (indicant: nom i cognoms, DNI, telèfon, correu electrònic, taller escollit ), trucant al telèfon 93 379 00 50, extensions 5600 / 5603, o presencialment a les Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania.

Taller a partir de 18 anys.