Esteu aquí

Crop de scrapbooking

Què és una Crop? Una reunió d'amants del scrapbooking per fer projectes en bona companyia. En aquestes trobades es comparteixen coneixements, es fan projectes en comú o simplement cadascú continua amb la proposta en el que estava treballant però, en companyia d'altres apassionats/es pels layouts, chipboards, washitape, tintes i altres scrapbokades.

Ja tenim nova data! Oganitzarem una nova crop el dissabte 22 de febrer a les 10’30h per passar plegades una bona estona. En aquesta ocasió cadascú pot portar el projecte en què està treballant per continuar realitzant-lo en la crop. En cas de voler un nou repte, també us proposem crear al vostre propi estil el logo del grup Scrapprat. Aprofitarem també per concretar propostes sobre les properes trobades scraperes i fer així, entre totes, una súper programació de la resta del curs. 

Si voleu participar, només cal que ens feu arribar un correu electrònic a: dinamització@ccriberabaixa.cat

Cada participant portarà el seu material, tot i que a l'Espai DIY podeu trobar eines com una màquina per fer troquels (Big Shot) o per perforar i col·locar traus (Crop-a-dile Bite), entre molts altres estris i materials. Us hi esperem!

  • Accessible

Activitats relacionades

Tarda en família: conta contes

Tipus: Proposta
Quan: 23/01/2020 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech

La colla del traje

Tipus: Proposta
Quan: 24/01/2020 de 13:30 a 15:30 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech