Correfoc Infantil

La festa del foc infantil es desplega pels carrers de la ciutat de la mà de la Colla Infantil de Diables del Prat. Els més menuts podran gaudir del deliri i l’entusiasme del seu correfoc, en què els petits diables correran, saltaran i ballaran conjuntament sota el foc.

Itinerari: pl. de la Vila, c. de Jaume Casanovas, c. de Madoz, c. de Ferran Puig i pl. de la Vila.

Colles convidades: Infantil de Sarrià - Infantil de Casablanca (Sant Boi) - Infantil de Viladecans - Infantil Diables del Prat

Consells per a les persones que segueixen el Correfoc:

Us recordem que la participació al Pratifoc comporta uns riscos i n’heu de ser conscients totes les persones que hi participeu. A fi d’evitar-los, es recomana portar roba de cotó -amb mànigues i pantalons llargs-, sabates esportives de pell i ben cordades i mocadors o barrets al cap. Si per qualsevol circumstància se us encén la roba, llanceu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames; sobretot no correu, perquè les flames s’escamparien i serien més perilloses. 

Eviteu les aglomeracions, participeu al correfoc en els carrers amples. Col·laboreu amb l’organització i no demaneu aigua al veïnat: evitareu taps i relliscades, i també que la pólvora es mulli i exploti en comptes de cremar-se. 

Consells per als veïns i veïnes del recorregut:

Si el Pratifoc passa per davant de casa vostra, heu de mantenir les portes i finestres tancades, les persianes abaixades, i els aparadors i vidres protegits amb cartrons o per altres mitjans. Traieu del recorregut qualsevol obstacle com, per exemple, testos amb plantes, bosses d’escombraries o taules i cadires. Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals. 

Molt important: Per més que les persones que participen al correfoc us demanin aigua, no n’heu de llançar fins que acabi el Pratifoc; així no hi haurà perill que la pólvora es mulli i exploti malament, amb els riscos que això podria comportar.

Les persones propietàries de vehicles heu de respectar la prohibició d’aparcar en tots els carrers del recorregut. 

Activitats relacionades