Esteu aquí

Convofest. Nou Fang

santiago sepúlveda

Dins del marc de la Convofest, festa de presentació conjunta de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip 2020 al Prat, us convidem a l’obertura i presentació del projecte d’arts visuals, modalitat Fotografia i societat, "Nou Fang" del fotògraf Santiago Sepúlveda.

L’artista a través de la recol·lecció de testimonis i la imatge com a mitjà d’exploració del món de la pagesia local i les seves diferents formes d’entendre-la pretén fer-nos reflexionar vers la transició a una forma diferent d'habitar i consumir, la defensa de l'agricultura de proximitat i la promoció de l'ús d'horts com a forma d'acte – proveïment.

Planteja un treball artístic per crear nous vincles entre la gent de la ciutat i les persones que han participat en el projecte. L'artista ens proposa fer un recorregut des del centre cívic passant per les diferents zones agrícoles per visitar les peces exposades.

L'acte de presentació es retransmetrà en directe a través del canal d'Instagram del Centre Cívic Jardins de la Pau (@ccjardinspau).

#documentalexperimental #pagesia #fotografia #comunitat

  • Accessible

Activitats relacionades

Exposició: Festa de la Dansa 2021

Tipus: Exposició
Quan: Del 17/05/2021 al 11/06/2021
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Dóna el millor de tu, dóna sang

Tipus: Proposta
Quan: 17/05/2021
On: EspaiCaixa Gent Gran