Esteu aquí

Convofest. 112/108 accions: Desglaçar

"112/108 accions" ens convida a pensar en la difusa idea de la casa pròpia

El projecte va nèixer en aquest nou escenari de pandèmia. La casa, un lloc conegut i al mateix temps desconegut. A través de diferents propostes, el projecte pretén convidar a reinventar un espai aportant-li nous significats i vida. Un joc que va més enllà de la simple aparença per convertir-se en un acte polític. 

L'obertura de l'exposició en el marc de la Convofest, festa de presentació de tots els projectes de la Convocatòria /Unzip Arts Visuals 2020, dissabte 19 a les 17 hores, proposa algunes accions per desglaçar judicis i maneres de fer a través de la performance i instal·lacions-accions en viu al Centre d'Art Torre Muntadas. Fins al 14 de febrer 2021, hi esteu convidades!

El desglaç

Carla Palacios vivia en un estat de tancament. Durant el confinament, en tancament literal i obligat a casa seva. 112/108 accions poètiques van ser la seva guia per tornar a obrir els ulls i les orelles, la pell i l'esperit, al que ens envolta i al que portem a dins. Caminar molt lentament, tenir una conversa amb sons gravats del quotidià, mirar l'aigua al sostre de la seva habitació gràcies a un reflex, contemplar tot el potencial creatiu i destructiu d'objectes aparentment insignificants, sentir allò que implica obrir o tancar la porta d'una habitació, entre d'altres. (Jesús Jeleton - Llibreria cooperativa La caníbal).

#accions #poesia #convidar #casia #sentits #present

 

Activitats relacionades