Esteu aquí

Convivències espacials - Jornades #Sucret

Temes: Cultura
Categories: Arts visuals i plàstiques
TIPUS: Proposta
Per a qui: Adult, Dones, Gent Gran, Jove

Les jornades de suport a la creació #Sucret són un conjunt de propostes concentrades en un cap de setmana, dirigides a totes aquelles persones que tenen un clar interès en la pràctica artística. L’objectiu de les jornades és oferir recursos per facilitar la pràctica artística des d’aspectes més pràctics a conceptuals o teòrics. 

Enguany la proposta és la immersió en la nit. La nit és un temps obert a possibilitats, un espai al que se li desdibuixen els contorns per deixar pas a altres indrets de la topografia imaginària, de límits més imprecissos i habitables des d'un cos en un estat diferent de percepció.

Aquestes jornades nocturnes proposen fer nit al centre d'art per investigar i invocar col·lectivament les potencialitats socials, afectives i estètiques de la nit. Accions, recorreguts, dibuix, atmosferes i relats amb els que eleborarem definicions dels processos artístics per entendre què podem aprendre d'una celebració a la creació.

Comptarem amb la col·laboració de persones convidades que dinamitzaran les jornades donades la seva experiència o els seus coneixements en l'àmbit de les arts visuals: Teresa Rubio, comissària i responsable de mediació del Centre d'Art Tecla Sala i Rafa Castañer, artista i educador.

Cal inscripció prèvia: unzip@elprat.cat/ Preu: 8€ (inclou l'activitat, l'allotjament a Mucha Masía, el sopar i l'esmorzar) - Places limitades. *Algunes activitats seran obertes a públic general fins a completar aforament; estigueu pendents del programa a través de la nostra web i xarxes socials.