Esteu aquí

Conferència Ciutadana - Pla local per a la inclusió i la cohesió social, 2018 - 2022

Temes: Persones
Categories: Serveis Socials
TIPUS: Conferència Xerrada
Per a qui: Adult, Gent Gran, Jove

Després de la Conferència de l’any 2017 on es van treballar les propostes d’actuació pel període 2018-2022, i de diferents entrevistes amb entitats i serveis municipals, en aquesta nova edició de la Conferència Ciutadana es presentarà el nou Pla local per a la inclusió i la cohesió social. La proposta incorpora el conjunt d’actuacions, tant municipals com de les entitats del Prat, que configuren el treball de la ciutat a favor de la inclusió i la cohesió.

En el marc de la Conferència, hi haurà la ponència del Catedràtic de Ciències Polítiques a la Universitat de Girona, Quim Brugué que ens parlarà sobre Acord ciutadà: construir plegats la política social del municipi per tot seguit encetar una taula rodona amb representants de diferents entitats de la ciutat que participen en el PLIS.

Programa de la conferència

  • 17.45 h,  Recepció de les persones assistents i lliurament de documentació
  • 18.00 h,  Benvinguda institucional Sr. Lluís Tejedor, Alcalde
  • 18.10 h,  Presentació del Pla local per a la Inclusió i la Cohesió Social 2018 - 2022, amb Fina Rifà (directora de l’Àrea d’Igualtat i Drets Socials) i Josep Ma. Pascual (director d’Estratègies de Qualitat Urbana)
  • 18.30 h,  Ponència “Acord ciutadà: construir plegats la política social del municipi” amb Quim Brugué (Catedràtic de Ciència Política a la Universitat de Girona)
  • 19.00 h,  Espai de diàleg "El paper de les entitats per un Prat socialment cohesionat".  Hi intervindran representants de diferents entitats
  • 20.00 h,  Cloenda de l’acte Sra. Marga García, tinenta d’alcalde d’Acció Social

       En finalitzar l’acte hi haurà un petit refrigeri per a totes les persones participants

 

  • Accessible

Conferència Ciutadana_Programa

Conferència Ciutadana_Programa (pdf - 131914 bytes)