Esteu aquí

Conferència Ciutadana - Pla de cohesió i inclusió social 2017 - 2020

Cartell de la conferència ciutadana

El Pla Local per a la Cohesió i la Inclusió Social és un instrument de les polítiques socials d’àmbit local que té la funció de vetllar per la igualtat d’oportunitats de les persones de la ciutat i en tots els àmbits de la vida social i col·lectiva d’aquestes i així, minimitzar l’impacte dels factors que generen desigualtats.

La Conferència Ciutadana té el propòsit d’obrir un procés de participació i implicació ciutadana, prioritàriament, a través de les entitats de la ciutat, en la definició de les actuacions del Pla Local d’Inclusió Social pel període 2017-2020 a partir de l’avaluació de les actuacions del període anterior.

La finalitat és aconseguir una amplia representació dels diferents sectors i la seva implicació i corresponsabilitat en el desplegament del PLIS a la ciutat.

Programa de la conferència:

  • 9:30 h: Arribada i acreditacions
  • 10.00: Benvinguda institucional, a càrrec de Lluís Tejedor, Alcalde del Prat de Llobregat
  • Presentació de la Conferència i dels resultats d'avaluació del PLIS, a càrrec de Fina Rifà (directora de l'Àrea d'Igualtat i Drets Socials) i de Josep Maria Pascual (director d'EQU)
  • 10:45 h: Descans - cafè
  • 11:15 h: Grups de treball. Espais de participació i aportació de propostes. Quatre grups de treball: Treball i accés a l'habitatge; Acció social i salut; Educació, cultura i esports; i Comunitat i convivència. Cada persona podrà participar en un grup de treball.
  • 12:45 h: Plenari, presentació de les conclusions dels diferents grups de treball.
  • 13:15 h: Cloenda de la conferència, a càrrec de Margarita García, tinenta d'alcalde, Regidora d'Acció Social

 

Per qüestions organitzatives el formulari d'inscripció està tancat, si desitges inscriure't pots posar-te en contacte amb l'organització, a través del mail igualtatdretssocials@elprat.cat

  • Accessible

Activitats relacionades

Mercadet Setmanal de Sant Cosme

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 30/11/2023 - 9:00 h al 30/11/2023 - 14:00 h
On: Ronda del Sud