Esteu aquí

Concert: Vancouver Undercover

Vancouver Undercover està format pel nucli de Mirentxu, Ricard i Albert. El projecte se sustenta en una mescla d'influències que desemboquen en un so art-rock fresc i pacient.

Després de conèixer-se en el conservatori de jazz i descobrir sensibilitats compartides, el trio decideix muntar un projecte a base d'improvisacions llargues a casa dels uns i els altres. S'estrenen com a banda en directe l'any 2018 en La [2] d'Apolo després de ser seleccionats per al concurs Bala Perduda gràcies a les seves dues primeres demos titulades "Episodio Piloto". A partir d'aquí, consoliden el nom de Vancouver Undercover com a banda underground a seguir en el circuit de sales de Barcelona, tocant en la Meteoro, la VOL, Heliogàbal, entre altres. A l'estiu del 2019 viatgen a Bilbao per a compartir escenari amb Juárez i Bigott. Treuen el seu primer EP "In a Constant Suspension" auto-editat i gravat en Binary Emotions el setembre del 2019 amb una edició en cassette de la mà de La Nada Colectiva i presentació a la sala Sidecar. 

Actualment s'han centrat en sobreviure a la pandèmia component temes que neixen de somnis i de moments existencialistes de matinada i intenten donar resposta a aquesta suspensió constant que ja van afirmar en 2019.

Cal accedir al recinte 10 minuts abans del començament de l’activitat. En cas contrari, l’organització podrà reassignar la localitat a una altra persona.