Esteu aquí

Concert: Pigmy

Pigmy

Pigmy torna a la Capsa per presentar-nos el seu tercer disc, Manifestación, en el què no abandona el seu so acústic i preciosista que el caracteriza. Aquest cop ve acompanyat d’instruments renaixentistezs així com d'algunes pinzellades de rock progressiu que doten els temes d’una personalitat única, creant ambients màgics i atemporals.

Vicente Macià, ex guitarra, cantant i compositor de Carrots, és des de 2007 Pigmy, el seu projecte en solitari. Fins a la data, té dos discos publicats. Va debutar amb Miniaturas (2007, Junk Records): onze petites grans cançons cuidades fins a l’últim detall que recorden, per moments,  a Simon & Garfunkel, Cat Stevens o Kevin Ayers.

Amb el seu segon treball, Hamsterdam (2014, Hurrah Música), un doble disc conceptual, Pigmy va composar la seva obra més barroca i ambiciosa creant petites joies d’orfebreria repletes d’arranjaments i orquestracions. Hamsterdam va ser elogiat pel públic i la crítica, esdevenint un dels millors discos de 2014.

Per Nadal del 2015 ens va regalar un single 7’’ de tres nadales amb aires folk i psicodèlics, marca de la casa amb Grabaciones en el Mar.

El seu tercer disc, Manifestación, veurà la llum al febrer de 2020. Fins ara, hem pogut escoltar dos avançaments: el single que li dona nom i Mi Canción. Pigmy no abandona el seu so acústic i preciosista que el caracteriza, encara que aquest cop ve acompanyat d’instruments renaixentistes com el llaüt i la flauta de bec així com algunes pinzellades del rock progressiu que doten els temes d’una personalitat única, creant ambients màgics i atemporals.

  • Accessible

Activitats relacionades

Concert familiar: Xics'n'Roll presenta Queen

Tipus: Música
Quan: 26/09/2021 - 12:00 h
On: Pati de l'Escola Josep Tarradellas

Queralt Lahoz en concert

Tipus: Música
Quan: 26/09/2021 - 19:30 h
On: Pati de l'Escola Josep Tarradellas

Flaming Shakers en concert, tribut a The Beatles

Tipus: Música
Quan: 26/09/2021 - 21:00 h
On: Pl. Louis Braille