Esteu aquí

Concert: La Plata + Pinpilinpussies

La Plata

El temps funciona de manera totalment diferent per La Plata que per la resta del món. Es dona en la formació valenciana una paradoxa. És difícil trobar a dia d’avui a una banda que reflecteixi millor el moment en el que estem i cap a on anem.

Però al mateix temps, La Plata és, en tots els sentits, un grup que sembla arribat d’un altre temps, amb una aura de formació clàssica rodejada de romanticisme que resulta casi impossible torbar en aquests temps d’exhibicionisme i cultura del consum ràpid. Tots el seu passos semblen profundament meditats, com si responguessin a un pla mestre que ve complint-se acuradament des que el grup debutés amb Un Atasco, el seu primer EP.

Ara, tornen a La Capsa a presentar el seu segon àlbum, Acción Directa, que ve a confirmar el que ja sabíem: que La Plata és una rara avis dins i fora de les nostres fronteres, una formació destinada a convertir-se en objecte de culte per les pròximes generacions i que nosaltres tenim la fortuna de gaudir aquí i ara en la seva enlluernadora plenitud.

Pinpilimpussies

"Rollo Lo-Fi. Alguna cosa de Sleater-Kinney, alguna cosa de Bikini Kill, però més chill. Afegeix-li una mica de Courtney Barrett. Garage-pop amb actitud post-punk. Cançons per fer pogos amb alguna balada. So cru i tal".

Raquel i Ane es van conèixer creant. 2 ments veloces, inquietes i apassionades que comparteixen molt més que afició per la música. El grup va començar gairebé paral•lelament a les seves classes de bateria. I amb un objectiu: "Almenys, fer un concert al mes". Quan «80/B», el seu primer EP autoeditat, va sortir en digital el febrer de 2019, la seva agenda no només aprovava l'objectiu sinó que el superava amb escreix. Després de "Fuerza 3" (2020), arriben a La Capsa a presentar el seu últim treball, "Hiponcondría" (2022)

 

Activitats relacionades

Circ en família: Màgia

Tipus: Circ
Quan: 23/02/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Tardes Joves a Jardins

Tipus: Proposta
Quan: 23/02/2024 de 17:30 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau