Esteu aquí

Concert: Fajardo

Fajardo

Fajardo / Necessita d'un "apartat" pròpi com a intèrpret i molt a la distància de de la resta de l'escena independent. Estar davant d'ell, allà, assegut amb una guitarra i escoltar la seva veu per la sala (tancar els ulls per l'impacte), suposa una invitació a la catarsis, a una que no n'estem acostumats.

Des de la visceral·litat fins a la delicadesa més fina, la veu de Fajardo enfunda la seva pròpia estampa compositiva d’una forma bella i necessària i l’harmonia viu d’aquesta altra meitat complementària. Fajardo ho ha deixat tot al marge, és capaç d’embargar el seu propi cos, de disposar la paraula al servei d’unes cançons que persegueixen veritat per tot arreu.

Fins a dia d’avui, la seva carrera no ha fet més que madurar cap a allò intransferible, projectada al llarg d’un àlbum homònim l’any 2009, del fabulós EP “Muñecos” el 2011 i de dos splits (amb Malcortado el 2010 i amb els costa-riquenys Monte el 2012). Referències a les que ara se suma aquest single sense títol, que és un avançament del seu proper àlbum, que veurà la llum aquest any.

Concert gratuït a El Bar de la Capsa

  • Accessible

Activitats relacionades

Documental: Sisters with Transistors

Tipus: Música
Quan: 07/10/2021 de 19:30 a 21:00 h
On: La Capsa

Martita de Graná

Tipus: Teatre
Quan: 08/10/2021 de 20:00 a 21:00 h
On: Teatre L'Artesà