Esteu aquí

Concert El Pot Petit (sessió 17 h)

Reggae per xics a La Capsa

Preparats per ballar? Per cantar? Per riure?

Amb més de 15000 còpies dels seus discs venudes, més de 600 concerts, milions de visualitzacions al seu canal de youtube i nombrosos seguidors a les xarxes socials, es consoliden com a grup de referència dins l’àmbit de la música per a públic familiar. Amb molt bona acollida dels seus dos primers discs “Canta amb El Pot Petit” (2012) i “Ritmes i Rialles” (2015), el grup acaba de presentar "A l'aventura!" (2018) un tercer disc molt esperat pels seus seguidors.

Amb aquest tercer disc El Pot Petit, consolida el projecte i dóna molta importància a la música, una música de qualitat i apte per petits i grans, però no oblida la posada en escena que els fa especials, jugant amb la màgia dels titelles, dels personatges d’en Pau, la Jana, la Melmelada Band i de tot el món màgic de dins El Pot Petit.

El grup continua amb la seva línia d’acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres actuals, nous personatges i sobretot unes cançons de creació pròpia i original amb les que els nens i nenes es puguin sentir identificats i se les facin seves com han fet amb els anteriors discs

+ info i entrades a lacapsa.org 

Activitats relacionades

Univers Txaikovski

Tipus: Música
Quan: 01/12/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

L'Escola Sona

Tipus: Música
Quan: 02/12/2021 de 19:00 a 20:00 h
On: La Capsa