Esteu aquí

Concert: Axolotes Mexicanos + Cantante de Peso en Alquiler

Temes: Cultura, Persones
Categories: Arts en Viu, La Capsa, Joves.Prat
TIPUS: Música
Per a qui: Adult, Jove

Axolotes Mexicanos són un fenomen únic a l'escena nacional i la nau nodrissa de molts altres projectes com: Carolina Durante, Confeti de Odio, No Fucks, Stephen Please o Temerario Mario. Són un grup de culte en actiu, no espereu a descobrir-los quan ja no ho estiguin.

Presenten :3 (dos puntos, tres) el seu tercer LP per Elefant Records, en un disc definitiu a on espremen a fons les seves principals influències (J-Pop, Visual Key , Pop Punk, Hiper pop) tot, amb un sentit extraordinari de la melodia i la cançó que els emparenta per igual amb clàssics de l'indie pop com Juniper Moon o Meteosat i amb les innovadores propostes de 100 Gecs i les irresistibles bandes sonores del Manga japonès..

El grup semipratenc Cantante de Peso en Alquiler els acompanyarà com a teloners presentant el seu primer EP. 

Després de donar la benvinguda a Cantante de Peso en Alquiler a Malapata Records ha arribat l’hora de la veritat. És el moment que estàvem esperant, el dia en que la melodia de fer el “gañán” esdevé l’himne que és.

Tot això amb l’objectiu de que conegueu a la jove banda de Barcelona formada per Marc Requena (veu i sintes), Antonio Rubio (guitarra), Alex Panda (baix) i Nico Buceta (batería), els quals es convertiran en els vostres joglars moderns preferits. ¿Què encara no ho són? Dona’ls-hi  temps. Tenen cançons personalitzades per tu i han vingut a recordarte que no tens que pendre-t’ho tot tant a la valenta a base de melodies pop com prèssecs i lletres molt lol. “todos somos gente y es la gente la que elige al alcalde y es el alcalde el que quiere los vecinos el alcalde”.

Activitats relacionades

Tardes joves al Ribera

Tipus: Proposta
Quan: 27/01/2022 de 17:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

L'Escola Sona: Blue Stripes, The Electrics i Faraday.

Tipus: Música
Quan: 27/01/2022 de 19:00 a 20:00 h
On: La Capsa

Viu l'Òpera! "Rigoletto", de Giuseppe Verdi

Tipus: Música
Quan: 28/01/2022 de 17:30 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural