Esteu aquí

Com fomentar l'autoestima en les nostres filles i fills adolescents

(A la fotografia, mares de l'AMPA Institut Salvador Dalí del Prat de Llobregat).

Aquesta activitat és oberta a tota la ciutadania. ENTRADA LLIURE

DESCRIPCIÓ Escollir allò que em fa feliç, respectar-me i respectar les altres persones, relacionar-me, buscar quelcom positiu, trobar solucions, expressar les meves, emocions i desitjos... ESTIMAR-ME. Això és el que vull transmetre als meus fills i a les meves filles, les estratègies per aconseguir-ho serà el camí que encetarem en el nostre taller.

OBJECTIUS L'objectiu de la sessió serà dotar-nos d'eines i fer servir les que tenim al nostre abast, per acompanyar les nostres filles i fills en seu desenvolupament personal. Els Serveis municipals de Salut Pública i Consum tenen contractada aquesta entitat (JIS) per impartir els tallers d'autoestima a alumnat de primer d'ESO de tots els instituts del Prat. Amb aquesta acció adreçada a famílies, es completa i s'optimitza el projecte.

METODOLOGIA  D'una forma amena i participativa, tant les persones participants com les conductores de la sessió compartiran estratègies per aprendre de forma conjunta a contribuir, encara més, al benestar de les nostres filles i fills.

La sessió serà conduida per Sandra Giner i Marta Ripoll, psicòlogues i tècniques de l'entitat ARA

Activitats relacionades

Nutrició durant la menopausa

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 25/05/2022 de 18:00 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Alimentació i autocura en la pràctica esportiva

Tipus: Proposta
Quan: 25/05/2022 de 18:00 a 18:55 h
On: CEM Julio Méndez