Esteu aquí

Classe oberta de Taitxí

Amb motiu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i Síndrome de la Fatiga Crònica.

La Lliga Reumatològica Catalana és una associació sense ànim de lucre dedicada, des de fa més de 25 anys, a oferir suport, acompanyament i assessorament a persones que tenen malalties reumàtiques i a fomentar la investigació d'aquestes malalties.

Les malalties reumàtiques afecten a estructures de l'aparell locomotor: ossos, articulacions, músculs, tendons i lligaments.

Constitueixen la primera causa del dolor crònic i de discapacitat física i, al mateix temps alteren, de manera significativa l'estat psicosocial de les persones afectades i el de les seves famílies i/o persones cuidadores.

A càrrec de: Juan Manuel Clavero, professor de Tai-txi de la Lliga Reumatològica Catalana 

El Tai-txi és un excel·lent potenciador dels nostres propis recursos i de la nostre energia vital. La seva pràctica ens aporta un estat de "tranquil·litat activa", de resposta serena i a la vegada àgil, ràpida i eficaç. Flexibilitza el  nostre cos i la nostre ment.

Tanmateix, el Tai-txi ajuda a millorar el "diàleg intern", canviant el pensament negatiu reiteratiu per pensaments positius. És un excel·lent modulador de l'estrès i de la ansietat. Augmenta la autoestima i ens ajuda a modular el dolor físic i a millorar la son.

És un estimulador del sistema cardiovascular de baix impacte físic.

Activitat gratuïta 

 

  • Accessible

Activitats relacionades