Esteu aquí

Cinefòrum amb ASCA: "¿En qué piensan las mujeres?"

cineforum

L'Asociación Salvadoreña en Catalunya ens proposa un cinefòrum on passar una bona estona i compartir reflexions entorn a les temàtiques que tracta el film "¿En qué piensan las mujeres?".

"¿En qué piensan las mujeres?" és una pel·lícula de 2000 dirigida per Nancy Meyers, protagonitzada per Mel Gibson i Helen Hunt. Nick Marshall (Mel Gibson) és un publicista d'èxit, que creu tenir el món als seus peus, però en realitat és un masclista i un egocèntric. Un dia, ideant una campanya publicitària per a dones, comença a provar els productes femenins. El resultat és que acaba electrocutat en la banyera per culpa d'un assecador, però sobreviu miraculosament. A partir d'això, comença a escoltar els secrets i pensaments de les dones que l'envolten.

Una comèdia romàntica que més enllà de fer-nos passar una estona entretinguda ens obrirà diversos temes a comentar: Quin paper i quin poder té la dona en l'àmbit públic, com són la sexualitat masculina i la femenina i com es relacionen, quina educació sentimental tenim i quins són els rols dels homes envers la paternitat.

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, les entitats vinculades el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i altres col·lectius de la ciutat ofereixen una programació especial. Durant tot un mes obren portes dels seus tallers -on la majoria, si no la totalitat de participants, són dones-, adapten les seves activitats habituals a temàtiques de gènere i ofereixen noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn a les dones. Aquesta és una de les activitats proposades, no hi falteu! 

  • Accessible

Activitats relacionades