Esteu aquí

Cercavila d'inici i Esclat de la Festa Major

A les 19 h, les figures del seguici popular festiu faran la plantada a l'av. de la Verge de Montserrat, cantonada amb el c. de Frederic Soler, on esperaran l'arribada dels gegants Rotllà i Griselda.

A les 19.30 h, s'iniciarà la cercavila fins a la pl. de la Vila.

A les 20 h, les colles del seguici arribaran a la plaça de la Vila i començarà l'Esclat de la Festa Major.

L’Esclat és un dels moments més emocionants de la Festa Major, en què pratencs i pratenques comparteixen l’alegria i la il·lusió de l’inici de la nostra festa més gran. Les colles de cultura tradicional de la ciutat desplegaran a la plaça les seves danses, músiques, gegants, diables i castells, per donar la benvinguda a la Festa Major. No hi faltarà la cantada conjunta de la sardana de la Festa Major, moment culminant de l’Esclat.

Entitats participants: Xaranga Casa de Aragón, Unió Filharmònica del Prat, Krestatum, Colla de Diables del Prat, Ball de Diables del Prat, Associació Gegantera del Prat, Associació Gegantera Delta,  gegantons de l’AMPA Mare de Déu del Carme, de l'AMPA Charles Darwin, de l’Escola Jacint Verdaguer, de l’Escola Sant Jaume, de l’Escola Nostra Senyora del Mar, de l'IES Salvador Dalí i de l'IES Estany de la Ricarda, gegants de la Cultural de Sants Metges, Capgrossos de la Cooperativa, Castellers del Prat, Colla Bastonera del Prat, Picacrestes i Amics de la Sardana.

Activitats relacionades