Esteu aquí

Celebrem la biodiversitat del Delta del Llobregat

Amb motiu del 30 aniversari del Concurs Fotogràfic Delta, l’Ajuntament del Prat ha recollit les imatges més representatives i significatives de tots aquests anys, per donar a conèixer aquests espais singulars. Serà una exposició itinerant, inaugurada a la 48a Fira Avícola, i ara, instal·lada al voltant del Cèntric Espai Cultural. 

Es tracta d’una sèrie de més de 150 instantànies de l’entorn natural que vol posar de manifest la necessitat de cuidar i protegir la zona deltaica, a partir del Concurs Fotogràfic Delta, organitzat per l'Agrupació Fotogràfica del Prat. És un passeig pel passat i present del delta, així com un repàs per aquells valors ambientals del territori. Així doncs, es podran observar fotografies de més de 100 espècies de flora i fauna del delta, per posar en valor la gran biodiversitat de la zona i els sistemes ecosistèmics de la zona. 

Aquesta exposició és un clam a la protecció del Delta del Llobregat per conservar al màxim la seva biodiversitat i reivindicar l’ampliació de la seva protecció així com un total rebuig a totes aquelles iniciatives que intenten destruir-lo i resten importància als seus valors ecosistèmics.

  • Accessible

Activitats relacionades

Vols conèixer què és l'alimentació sostenible?

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 02/04/2023 de 11:00 a 13:00 h
On: Fundació catalana de l'esplai

Contractació i factura elèctrica

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 12/04/2023 - 18:00 h
On: La Casa de l'Energia

Vols conèixer quines papallones podem trobar als parcs...

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 16/04/2023 de 11:00 a 13:00 h
On: parc Nou