Esteu aquí

Celebració dels 30 anys del Programa SEFED

Temes: Empresa, comerç i ocupació
TIPUS: Jornada
Per a qui: Adult

Ens complau convidar-vos a la celebració dels 30 anys del Programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives). L'acte tindrà lloc el proper dijous dia 25 de maig a l'Auditori Cèntric Espai Cultural d'El Prat de Llobregat a les 10.00 del matí.

La celebració estarà presidida per l'Il.lustríssim Sr. Lluís Tejedor, alcalde d'El Prat de Llobregat; la consellera del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l'Hble. Sra. Dolors Bassa i el Sr. Juan Pedro Pérez, president de la Fundació Inform.

Programa:

10.00 a 10.45 - Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Miquel-Muç Vall, director gerent de la Fundació Inform. 30 anys en xarxa consolidant un projecte formatiu, Sr. Antonio Cañete, secretari general de PIMEC i Sr. Oriol Homs, sociòleg.

10.45 a 11.15 - pausa

11.15 a 11.45 - Celebració 30 anys

11.45 a 13.30 - debat Futur del Mercat de Treball i la Formació Professional a càrrec del Sr. Josep Francí, director de Delegacions a la Cambra de Comerç de Barcelona; Sr. Carles Obeso, professor del Departament de Direcció de Persones i Organització d'ESADE, i la Sra. Jessica Rodríguez, responsable regional de Gestió de Personal de SEUR GEOPOST.

  • Accessible