Esteu aquí

Cavalcada de Sant Isidre 2024 - Nova data

El diumenge 19 de maig tindrà lloc la Cavalcada de Sant Isidre, organitzada per l’entitat d’Amics del cavall en col·laboració amb el departament d'Acció Ambiental de l’Ajuntament del Prat.

Ampli recorregut entre les 11.30 i les 14h, amb la participació de genets, amazones, carros i carruatges tirats per cavalls, eugues, ponis, mules i rucs.  

Sortida a les 11:30 hores del C/ de les Moreres, cap a Avinguda Josep Anselm Clavé, C/Flaquer, C/ Major (benedicció davant de la font a la paret lateral de l’edifici consistorial), C/ Ferran Puig, C/ Frederic Soler, Av. Verge de Montserrat (cantó muntanya) fins a la rotonda de l’Av. Remolar, on es fa el gir per continuar per Av. Verge de Montserrat (cantó mar / sentit riu), gir a C/ Coronel Sanfeliu, C/ Lleida, Carretera de la Marina i altre cop Av. Verge de Montserrat. 

Lliurament de recordatoris, a les 13:20 h,  a la part central del C. Sarajevo/ Av. Verge de Montserrat continuar per Av. Verge de Montserrat fins arribar al C/ de lesMoreres on acaba la cavalcada.

A més durant tot el recorregut, la Unió Filharmònica del Prat encapçalarà i acompanyarà la comitiva de carros, genets i amazones.

 

Activitats relacionades